sobota 6. dubna 2013

Promítání 9.4.2013

Muzikál

Muzikály se staly odpovědí na technologickou inovaci filmového průmyslu. Po objevení synchronního záznamu obrazu i zvuku už nic nestálo v cestě, aby se tanec a zpěv spojily v jedno a diváci si mohli nerušeně užívat tato dvě tolik se doplňující umělecká odvětví v sále svého kina. Více o tomto žánru se můžete dozvědět, když se přijdete podívat na promítání ;)
                                                     




Nestárnoucí klasika žánru a zároveň jeden z nejlepších filmových muzikálů všech dob! Gene Kelly a Debbie Reynolds ve svých životních rolích, aneb nevěřili byste, co všechno může způsobit taková „maličkost“, jako je nástup zvuku ve filmu!



Kultovní muzikál, který pomohl zpopularizovat fenomén půlnočních filmů. V bizardním světě doktora Frank N. Furthera, evokujícím béčkové sci-fi a hororové filmy, se materializují dlouho potlačované sexuální fantazie americké střední třídy. Filmu vévodí rocková hudba a Tim Curry jako "Sweet Transvestite from Transsexual, Transylvania.



Hudební film, na němž se podílelo duo Svěrák-Smoljak, ale stejně tak tu najdete celou řadu výborných českých herců a zpěváků. Správně ujetá komedie, která nenechá vaše bránice v klidu.

Žádné komentáře:

Okomentovat